سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اخبار کامپیوتر

برای آدمی زشت است که عملش از دانشش کمتر باشد و کردارش به گفتارش نرسد . [امام علی علیه السلام]

از: هومن اسماعیلی  شنبه 86/5/13  ساعت 12:47 عصر  

سرویس پک2

منبع: www.p30download.comحتماً تا به حال برای شما این مورد پیش آمده است که ویندوزتان خراب شده باشد و نتوانسته باشید وارد ویندوز شوید و یا به دلیل ویرورسی شدن سیستم، ویندوز شما بقدری کند شده باشد که عملاً قادر به انجام هیچ کاری نبوده باشید. متاسفانه در اینگونه مواقع هیچ راهی بهتر از نصب مجدد ویندوز نیست اما مشکل دیگر مدت زمان طولانی نصب و راه اندازی ویندوز است و در مواقع ضروری که شما احتیاج به دسترسی به هارد دیسک خود دارید نصب مجدد ویندوز گزینه ی مناسبی نخواهد بود. در اینگونه شرایط اضطراری دیسک های زنده (بی نیاز به نصب) به عنوان یک سیستم عامل موقت میتوانند به شما در دسترسی به اطلاعات روی هارد دیسک تان کمک فراوانی کنند. دیسک های زنده (بی نیاز به نصب) اولین بار برای سیستم عامل لینکوس عرضه شداند و بدلیل انعطاف پذیری بالایی که این سیستم عامل با امکانات سخت افزاری متفاوت دارد. توزیع های متفاوتی از لینوکس به صورت دیسک زنده عرضه شد و مورد استقبال کاربران قرار گرفت. از دیر باز کاربران ویندوز نیز خواهان دیسک زنده ای از ویندوز بوده اند تا بتوانند بدون نیاز به نصب ویندوز، از آن استفاده کنند. شرکت مایکروسافت هنوز هیچ گونه ویندوز زنده ای به بازار عرضه نکرده است ولی بسیاری از برنامه نویسان و علاقه مندان توانسته اند فایل های ویندوز را به گونه ای تغییر بدهند که قادر به اجرا ویندوز تنها از روی سی دی و بدون نیاز به نصب باشد و نسخه های مختلفی از این دیسک های زنده با امکانات مختلفی منتشر شده است.

MiKiCuN Windows XP کاملترین دیسک زنده ویندوز پرتابل (همراه) ای است که تاکنون منتشر شده است. این ویندوز بسته به امکانات سخت افزاری سیستم شما در حالت های مختلف و با قدرت و ویژگی های کم و زیاد بارگذاری میشود و هرچه سیستم شما قویتر باشد ویندوزی که اجرا میشود امکانات بیشتری دارد.

حالت های مختلف این ویندوز با توجه به سخت افزار مورد نیاز:

F1  Low  ( 64Mb Ram, Fat 32, 640x480 )
F2  Medium  ( 96Mb Ram, Fat32, Basic, 800x600 )
F3  Standard  ( 128Mb Ram. NTFS, PnP, Network, 800x600 )
F4  P3/P4  PC  ( 256Mb Ram, NTFS, Network, 1024x768 )
F5  P3/P4  PC  ( 256Mb Ram, NTFS, Network, WiFi, 1024x768 )
F6  P4  PC  ( 512Mb Ram, NTFS, Network, WiFi, 1024x768 )
F7  P4  PC  ( 512Mb Ram, NTFS-C, Full SPEC, 1024x768 )
F8  SUPER PC
F9  Customize Your Setting

نظرات شما ()

از: هومن اسماعیلی  شنبه 86/5/13  ساعت 12:44 عصر  

ویستا

از زمان انتشار ویندوز ویستا و عرضه ی گسترده ی آن برای اولین بار توسط پی سی دانلود در میان سایت های فارسی زبان تا کنون تقاضاهای بیشماری از جانب کاربرانی داشته ایم که خواهان عرضه ی ویندوز ویستا بر روی سی دی بوده اند. بسیاری از کاربران دستگاه DVD-ROM نداشته و یا شرکت ها و سازمان هایی که به علت تعداد بالای رایانه ها توانایی مجهز کردن تمامی سیستم های خود را به DVD-ROM نداشتند. منبع: www.p30download.com

از طرفی نسخه های ارائه شده از ویندوز ویستا بر روی سی دی که در بازار موجود است هریک دارای نقص هایی هستند:
-  نسخه Business ویندوز ویستا (در قالب 1 و یا 2 سی دی)
نسخه تجاری ویندوز ویستا میباشد و فاقد تمامی امکانات ویندوز ویستا می باشد.
- نسخه Home Premuim ویندوز ویستا ( درقالب 5 و یا 6 سی دی)
نسخه خانگی ویندوز ویستا است و تمامی ویژگی های ویندوز ویستا آلتیمیت در آن دیده نمیشود.
-  نسخه Ultimate ویندوز ویستا (در قالب 1 سی دی)
این نسخه اگرچه با نام آلتیمیت نصب میشود و بعد از نصب هم این نام را در همه جای ویندوز می بینیم ولی به دلیل دستکاری هایی که در فایل های نصب ویندوز انجام شده سی دی ویندوز قابلیت بوت ندارد و فقط از داخل یک ویندوز اولیه نصب میشود!همچنین بسیاری از فایل های اساسی ویندوز ، قابلیت ها و امکانات ویندوز از جمله درایور های سخت افزاری ، قابلیت های شبکه ای ، ابزارهای سیستمی ، محیط زیبای Aero ، ساید بار ، عکس های پس زمینه و بازی ها حذف شده اند تا ویستا را به زور در یک سی دی جای دهند!

همانطور که دو سال پیش برای اولین بار در ایران با همکاری گروه نرم افزاری مافیا نسخه Beta1 ویندوز ویستا را در قالب 2 سی دی عرضه کردیم و دهها هزار نسخه از آن در سراسر ایران به فروش رفت ، اینک نسخه ی کامل و نهایی ویندوز ویستا آلتیمیت را در قالب 3 سی دی به شما تقدیم میکنیم.

ویژگی های ویندوز ویستا عرضه شده بر روی سی دی توسط پی سی دانلود عبارتند از:
- قابلیت راه اندازی سیستم و نصب مستقیم ویندوز (Bootable CD)
- نصب ویندوز مستقیماً از روی سی دی بدون نیاز به DVD-ROMمنبع: www.p30download.com
- نسخه ی کامل و نهایی ویندوز ویستا آلتیمیت ویژه کاربران ایرانی
- فعال سازی کامل و آسان ویندوز تنها با یک کلیک
- قابلیت آپدیت از طریق سایت مایکروسافت
- پشتیبانی از زبان فارسی
- راهنمای کامل و مرحله به مرحله ی نصب ویندوز ویستا
- کمترین تعداد سی دی به منظور کاهش زمان نصب ویندوز
- بدون هیچگونه دستکاری و فشرده سازی در فایل های ویندوز
- عرضه شده بر روی سی دی های نقره ای با چاپ افست 5 رنگ با عمر طولانی
نظرات شما ()

از: هومن اسماعیلی  شنبه 86/5/6  ساعت 4:57 عصر  

نصب ویندوز در لینوکس

شاید شما هم وقتی برای اولین بار میخواستید از گنو/لینوکس استفاده کنید با مشکل عدم توانائی در انجام دادن کارهای دلخواه مواجه شده باشید و آن را بر گردن لینوکس انداخته باشید و با این بهانه که گنو/لینوکس محیط مناسب برای کار های روز مره مناسب نیست , لینوکس را ترک کردید , و یا به برنامه مخصوصی نیاز داشته اید و به سراغ ویندوز رفته اید.
در این مقاله سعی کرده ایم نصب Windows با استفاده از برنامه VirtualBox ( برنامه ای که ۳ روز قبل( ۲۵ دی ۱۳۸۵ ) کد باز شد ) را به زبان ساده بیان کنیم.
این مقاله  از VirtualBox1.3.2 با استفاده از رایانه‌ای به مشخصات زیر :
Gust OS : Microsoft Windows 2003 Server
Host OS : UBUNTU Dapper Drak ( 6.06 )
CPU : AMD Sempron 3.0 GHz
Ram : 512MB
HDD : Sata / Maxtor

استفاده شده. و احتمالا در معماری های دیگر و یا توزیع های دیگر روند کار به همین شکل است .
در ابتدا بسته مورد نیاز را از سایت رسمی پروژه دانلود و نصب کنید .
سپس از روی CD ویندوز خود یک iso بگیرید .  میتوانید با دستور زیر این کار را انجام بدهید .
cp /dev/cdrom ~/windows.iso
بعد از گذشت چند دقیقه در شاخه خانگی شما فایل به نام windows.iso به وجود می‌آید که آن یک iso از Windows شماست .
حال نوبت آن رسیده که VirtualBox را اجرا کنید .
با زدن فرمان sudo VirtualBox این کار را انجام دهید . حال شما در محیط گرافیکی این برنامه هستید . :

ظاهر برنامه شبیه دیگر برنامه هاست و به راحتی شما میتوانید به همه قسمت ها دسترسی داشته باشید .
همه چیز برای شروع آماده است ! دکمه New را فشار دهید .


دکمه Next را بزنید .


در این صفحه شما باید نامی برای ماشین مجازی خود انتخاب کنید و نوع سیستم عامل مهمان را مشخص کنید


دکمه New را قشار دهید


در این قسمت شما باید مقدار Fixed Size را انتخاب کنید .


در اینجا شما باید مقدار فضائی که برای سیستم عامل مهمان میخواهید در نظر بگیری را مشخص کنید . پیشنهاد ما ۳ گیگ است .


در اینجا میتواین  تنظیمات را بازبینی کنید و اگر مشکلی نبود بر روی Finish کلیک کنید .


حال که هارد دیسک مشخص شده . بر روی Next کلیک کنید .


در این قسمت باز هم میتوانید بر تنضیمات کلی که انجام داده این مروری کنید و اگر اشتباهی انجام داده اید به عقب برگدید و رفعش کنید .

ماشین مجازی شما آماده است !‌
با چند کلیک ساده توانستیت یک ماشین مجازی را اماده کنید .


حال قبل اجرای سیستم عامل , باید تنظیماتی انجام دهید :


در قسمت وسط بر روی Audio کلیک کنید و چک باکس Enable Audio را علامت بزنید و Host Audio Driver رو بر روی OSS تنظیم کنید . با این کار در واقع شما برای ماشین مجازی خود کارت ضدا تایین کردید .


بر روی گزینه CD/DVD ROM کلیک کنید و چک باکس Mount CD/DVD Drive را علامت بزنید و  سپس ISO Image File را علامت بزنید تا فایل ISO که از CD ویندوز گرفته بودید را انتخاب کنید .
بر روی OK کلیک کنید


همه چیز آماده است! بر روی START کلیک کنید .

ماشین مجازی کار خود را آغاز کرد . شما میتوانید کنترل کامل این ماشین را بر دست بگیرید .  اما حواستان باشد که در آن گیر نکنید! . برای خارج کردن Mouse از داخل ماشین مجازی میتوانید از دکمه CTRL  سمت راست استفاده کنید . البته بعدا میتوانید از گزینه را تغییر دهید .


ویندوز را به صورت عادی نصب کنید . نمیخواهم آموزش نصب ویندوز را بدهم !‌ اگر نصب ویندوز را بلد نیستید ، می تواند در اینترنت جستجو کنید. نصب همانند نصب بر روی رایانه معمولی است .
 






بعد از نصب شما میتوانید با استفاده از این ماشین مجازی , برنامه های اختصاصی خود را اجرا کنید . تمرین بستن شبکه را انجام دهید و یا به بازی کردن بازی های ویندوز بپردازید !







نظرات شما ()

از: هومن اسماعیلی  سه شنبه 86/5/2  ساعت 11:32 صبح  

لینوکس بهتر از ویندوز

linuxeلینوکس توانمند
در طول تاریخ ، با دوره های متفاوتی روبرو بوه ایم در مقطعی از زمان فئودالیسم حرف اول را زده ، بعد ازآن عصر صنعتی مطرح گردید و کشور های مترقی و قدرتمند جهان کشورهایی بودند که از توان صنعتی بالایی برخوردار بوده اند .در این عصر کارتل ها و سرمایه داران با انحصار صنعت خود و حفظ تکنولوژی در حیطه خود و فروش آن در بازارهای جهانی به قدرت و سرمایه دست می یافتند.کشورهایی قدرتمند وپیشرفته محسوب می گردیدند که در این عرصه دارای سرمایه های کلان باشند .با رشد تکنولوژی اطلاعات از اواخر قرن بیستم گذر از عصر سرمایه داری به عصر اطلاعات مطرح گردید .امروزه قدرت و توانایی یک کشور بر اساس دانش و اطلاعات آن ارزیابی می گردد.در این راستا تکنولوژی صنعتی به کشورهای عقب مانده و در حال توسعه که دارای نیروی کار ارزان می باشند انتقال پیدا کرده و کشورهای توسعه یافته در جهت ارتقاء خود در زمینه اطلاعات و تکنولوژی می کوشند.موفقیت ابر قدرتها در ایجاد اطلاعات ، دستیابی به اطلاعات ، سهولت بکارگیری آن و حفظ اطلاعات معیاری است برای برتری آنها در جهان .لذا در این دوران ابزارها و سیستمهایی که قدرت ایجاد وحفظ امنیت داده را داشته باشند ،برتری خود را نسبت به ابزارها و سیستمهای مشابه اعلام نموده اند .لینوکس سیستم عاملی است که برای کاربران آن مولد اطلاعات بیشمار بوده و به دلیل ماهیت Open source خویش به کاربرانش اطمینان لازم در ایجاد امنیت اطلاعات را می دهد .به اعتقاد من لینوکس علاوه بر توانایی های متداول یک سیستم عامل توانایی مشابه یک زبان برنامه نویسی را داراست .برای کاربر پایانی که فقط استفاده کننده از کامپیوتر است ، و یا بهتر است بگوییم استفاده کننده از اطلاعات ایجاد شده است معیار ارزیابی بهتر تعامل کردن با تجهیزات و نرم افزارهای پیش رویش است .امروزه همه ما از محیطهای کاری که کمتر نیاز به دست زدن به صفحه کلید باشد بیشتر لذت می بریم و وقتی پشت کامپیوترهای خود نشسته ایم مایلیم تا ساعتها جز بازی با موش کامپیوتر نیازی به کار دیگر نباشد.امروزه کاربران در هر تخصص و زمینه ای که کار می نمایند نیازمند استفاده از کامپیوتر هستند و مایلند با کمترین دانش نسبت به این علم بیشترین استفاده را از آن ببرند.در حالیکه کار با لینوکس (خصوصا در محیط غیر گرافیکی ) برای این گونه کاربران لذت بخش نیست .برای استفاده از تمام توانایی های لینوکس می بایست مانند یک برنامه نویس C یا Java کار بود .من سالها با C کار کردم و واقعاٌ لذت می بردم .با اینکه همیشه همه قابلیتها را به خاطر نمی سپردم ولی در تولید یک برنامه با اطمینان به اینکه حتماٌ در این زبان یک راهی برای کاری که می خواهم بکنم وجود دارد، جستجو کرده و تابع یا دستور مورد نظرم را می یافتم.به نظر من لینوکس برای کاربران حرفه ایی که مولد و نگهدارنده اطلاعات هستند دنیای به همین بزرگی دارد. لینوکس را بهشت برنامه نویسان نامیده‌اند. برخلاف ویندوز که اکثر ابزارهاى برنامه نویسى روى آنرا باید جداگانه نصب و حتى خریدارى نمایید، لینوکس به همراه تمامى ابزارهاى برنامه نویسى مورد نیاز و با هر زبانى که فکر کنید ارائه مى‌شود. کافى است آنرا نصب کنید و کار برنامه نویسى‌تان را با ابزارهاى دلخواهتان شروع کنید.
چه کسانی از لینوکس خوششان نمی آید ؟
امروزه در دنیا، خبرگان حرف اول را می زنند. کارها تخصصی و حرفه ای است .کسی ممکن است فقط اوراکل کار خوبی باشد و هیچ چیز در مورد بانکهای اطلاعاتی دیگر یا .... نداند ولی به دلیل خبره بودن در اوراکل برای خود سرمایه ساز خوبی باشد .در کشورهای پیشرفته و صاحبین اطلاعات ، نیاز به نیروهای خبره است .اما در کشورهای مانند کشور ما که فقط شاهد پیشرفت تکنولوژی اطلاعات و استفاده کننده آن هستیم معیار ارزیابی خبره بودن در یک تخصص خاص نیست ، ما می خواهیم از هر چیزی کمی سر در بیاوریم .حتی وقتی برای مصاحبه به یک شرکت مراجعه می کنیم اگر بگوییم : آقا من اوراکل بلدم ، برنامه نویسی Web base هم کردم .Application server هم بلدم نصب کنم ، جاوا هم که نگو ،استادش هستم ،قطعاٌ استخدام خواهیم شد ولی اگر بگوییم آقا تمام عمرم فقط با فلان نرم افزار کار کردم و خدای آن هستم ،شاید خیلی شانس نیاوریم .لینوکس کاربر حرفه ای می طلبد .و به دلیل دنیای بزرگ و دائماٌ در حال رشدی که دارد برای شناخت و بکارگیری همه توانایی های آن می بایست وقت گذاشت .
نیازبه دنیای لینوکس باید داشت !
به همسرم به تازگی یک گوشی موبایل i-mate داده اند و بابت آن بهای زیادی پرداخت شده .قابلیتهای زیادی دارد از جمله :دارای سیستم عامل ویندوز است ، مودم Wireless دارد، بلوتوس دارد، قلم نوری دارد ،بر روی آن نرم افزارهای مختلف مانند IE و Office XP نصب است .کارت حافظه دارد،دوربین عکاسی و فیلم برداری بسیار خوبی دارد .اما متاسفانه همسر من مردیست سنتی و خیلی مایل به بازی با تکنولوژی نیست .تنها استفاده اش از موبایل تلفن زدن است و گاهاٌ SMS فرستادن برای برخی دوستان و اقوام .بعد از 2 روز کار با گوشی جدیدش (واقعاٌ 2 روز)اعلام کرد: پدرم در آمد با این گوشی همه کار میشه کرد جز یک تلفن راحت .و مجدداٌ از گوشی 5 سال پیش خود استفاده می کند .برای او این همه امکانات دست و پاگیر است چون حتی برای یک تلفن ساده باید قلم به دست گرفته ، در ویندوز دنبال دفتر تلفن گشته ، روی لیست Scroll کند تا به شماره مورد نظر برسد و بعد شماره گیری کند و ... .در حالیکه همه اینکارها را با گوشی قبلی حتی در حین رانندگی با فشردن 2 ، 3 دکمه انجام می داد. باید نیازمند توانایی های لینوکس بود تا از کار با آن لذت برد .

چرا لینوکس در مقابل انتظارات کاربرانش کم نمی آورد ؟
از سال 1985 تاکنون شاهد نگارشهای بسیاری از ویندوز بوده ایم .شرکت مایکروسافت با دریافت بازخورد نقطه نظرات کاربرانش جهت بهینه سازی نرم افزار خود اقدام نموده (آقای بیل گیبس خوب می داند که این سرمایه هنگفت را از رضایت مشتریان بدست آورده !!!!) و دست به ایجاد نگارش های جدید می زند.در کشورهایی که قانون کپی رایت در آنها رعایت می شود ، مایکروسافت همواره نسخه جدید خود را تحت نسخه بتا به صورت رایگان در اختیار مشتریان خود گذاشته تا بدین وسیله به دو هدف : رفع Bug های نگارش جدید و میزان رضایت مشتریان از نسخه جدید ، دست پیدا کند .پس از اطمینان از این دو محصول نهایی را ارائه و به فروش می رساند .اما لینوکس اینطور نیست .کاربران حرفه ای و علاقه مند لینوکس هر جا کم و کسری در این سیستم عامل مشاهده می کنند؛ خود در صدد رفع آن بر می آیند و با اضافه نمودن امکانات جدید به آن سعی می نمایند کمبودهای آن را از بین ببرند .در واقع می توان گفت لینوکس کودکی بوده است که کاربرانش آنطور که می خواهند بزرگش کرده و می کنند . تعداد برنامه نویسانى که روى بخش‌هاى مختلف سیستم‌عامل لینوکس کار مى‌کنند، به حدود ??? هزار نفر مى‌رسد، در حالى که تعداد کل برنامه‌نویسان مایکروسافت کمتر از ????? نفر است. همین، تفاوت کیفیت کار را مشخص مى‌کند.شما با سیستم‌عامل لینوکس آزاد هستید. لازم ندارید تا از نرم‌افزارهاى اختصاصى استفاده کنید و تحت انقیاد آنها در آیید.

لینوکس مهمان نواز تر از ویندوز است
مهمان نوازی سخن عامیانه ایست برای تعریف دو ویژگی قدرتمند این سیستم عامل : یکی مقیاس پذیری و دیگری میزبان تجهیزات مختلف . امروزه شاهد رشد تکنولوژی اطلاعات در تمامی صنایع می باشیم .امروزه کمتر وسیله ای پیدا می شود که به قول عامه دیجیتال نباشد .از لوازم خانگی گرفته تا لوازم پزشکی و مخابراتی واتومبیل و غیره .در صنایع سنگین علم مهندسی ابزار دقیق با تکنولوژی اطلاعاتی گره خورده است و سیستمهای کنترلی در این صنایع همگی دیجیتال است .لینوکس بستر تعامل تولید کنندگان صنایع با تجهیزات تولیدی آنها می باشد. لینوکس را مى‌توان براى انجام وظایف بسیار متعددى بکار گرفت. از دستگاه چک کردن اتصالات شبکه، دیوار آتش، مسیریاب (Router) شبکه، سرویس‌دهنده‌هاى مختلف مانند وب، بانک اطلاعاتى، فایل، چاپ و...، میزهاى کار (Desktop)، ایستگاه‌هاى کارى (Workstations) و... سیستم‌عامل لینوکس حتى این امکان را دارد که از آن بتوان به صورت یک سیستم زنده و پرتابل استفاده کرد. به این معنى که کل سیستم‌عامل از روى یک دیسک CD اجرا شود و شما آنرا با خودتان جابجا کنید و میزکار و تنظیماتتان را همراه خودتان منتقل کنید. علاوه بر این، این قابلیت براى رفع اشکال و نمایش آن نیز بسیار مفید است.در قسمت قبل گفتم لینوکس در مقابل انتظارات کاربرانش کم نمی آورد به همین دلیل هر وقت تجهیزات جدیدی (انواع Device ها) به بازار عرضه می شود اگر تولید کننده هم به فکر تولید درایور مناسب برای آن تحت لینوکس نباشد ، یک کاربر استفاده کننده از آن که متعهد به لینوکس است برای آن درایور مورد نظر را تولید می کند .
لینوکس در مقابل انحصار
ویندوز محصولی انحصاری است که در دنیا فروشنده منحصر به فردی دارد .در دنیا این اصل است که تولید کنندگان انحصاری چشمداشت بیشتری به سرمایه خریداران دارند و خریداران ناچارند برای تهیه محصول انحصاری هر هزینه ای را به پردازند .ضمن آنکه محصولات انحصاری قابلیت Customize شدن نیز ندارند و استفاده کننده باید با تمام خوبی ها و بدیهای محصول خود را وفق دهد .در حالیکه لینوکس توزیع کنندگان بسیاری دارد و بسته به نیاز می تواند از نسخه های متفاوت آن استفاده کرد .علاوه برآن به دلیل متن باز بودن آن از قابلیت Customize برخوردار است . بدلیل آزاد بودن سیستم‌عامل لینوکس، هر گروه یا موسسه تجارى، یک نسخه خاص از آن که به توزیع یا پخش (Distribution) معروف هستند، منتشر ساخته است. این توزیع‌هاى مختلف همگى لینوکس هستند، ولى هریک معمولا براى یک یا چند امر خاص مانند سرویس‌دهنده، دیوار آتش، میزکار و... طراحى شده‌اند و هریک قابلیت‌ها و بهینه سازى‌ها خاص خودشان را به کاربران ارائه مى‌کنند. کاربران در این میان آزادى انتخاب زیادى داشته و مى‌توانند چیزى که کاملا نیازشان را برطرف مى‌کند، انتخاب کنند. چیزى که در ویندوز نمى‌توان مفهومى براى آن پیدا کرد.

معایب لینوکس!!!
به تازگی دوره آموزشی لینوکس را پشت سر گذاشتم .از آنجا که استاد گرامی همواره از مزایای لینوکس سخن به زبان آورده و پیام کلیه مقالات ارسالی نیز در هواداری از لینوکس بوده است ، بر آن شدم جستجویی در باب معایب لینوکس در اینترنت بنمایم .ابتدا با جستجو در متون فارسی شروع کردم .جالب است که بدانید هر آنچه در این باب یافت شد در وب لاگ ها و فروم ها و نقطه نظرات کاربرانی بود که به نظر می رسید از اینکه در جایی گیر افتاده اند شروع به ناسزا گویی کرده اند .عمدتاٌ صحبتها احساسی بود و چند مورد نیز گله و شکایت از نصب مودم و کارت شبکه در لینوکس و نیز مشکل فارسی .چندین کاربر نظر داده بودند که مگر می شود یک سیستم عاملی که مجانی است در مقابل ویندوزی که صدها دلار قیمت آن است کم نیاورد؟!!!!!
در سایتهای خارجی نیز به دنبال اشکالات لینوکس جستجو کردم.در سایتهای تکنیکال بسیاری در باره این موضوع مطلب بود ولی هر کدام پس از بیان اشکال راه حل آن را بیان کرده بودند و جالب این است که تقریباٌ سایتی یافت نمی شد که در مقابل مشکلات جوابی نیز ارائه نداده باشد.به یاد مقاله ای افتادم که در آن تحت عنوان "یکی از زیباترین دستاوردهای بشری " نوشته شده بود :" لینوکس در سایه همکارى و تبادلات علمى هزاران نفر در سرتاسر جهان ایجاد شده و توسعه یافته است. این همکارى چنان گسترده و زیبا بوده و هست، که به سیستم‌عامل لینوکس لقب «زیباترین دستاورد همکارى جمعى بشر» داده شده است. فرهنگ حاکم در جامعه لینوکس و بازمتن، فرهنگ کمک، اشتراک اطلاعات و تلاش براى بهبود هرچه بیشتر محصولات و «انجام هرکارى که از دستت برمى‌آید» است. هرکس که مى‌خواهد با این سیستم‌عامل کار کند، باید تمامى دیدگاه‌ها و عقاید قبلى خود را درباره نرم‌افزارها و سیستم‌عامل کنار گذاشته و با یک دیدگاه جدید و طرز فکر متحول شده وارد دنیاى لینوکس شود! ، زیرا با فرهنگ حاکم متفاوتى روبرو خواهد بود. لینوکس نوید دهنده آزادى است..."

نظرات شما ()

از: هومن اسماعیلی  سه شنبه 86/5/2  ساعت 11:23 صبح  

مدارک مایکروسافت

هفته پیش، در دفتر روزنامه مشغول غلطگیری صفحات بودم که زنگ تلفن به صدا درآمد. یکی از خوانندگان کاشف بود. درباره مدارک مایکروسافت پرسید. از عنوان مدارک و موارد استفاده هریک گرفته تا امکان یافتن کار در صورت داشتن مدرک.

" "

این مدارک که به مجموعه آنها MCP (Microsoft Certified Professiona)l گفته میشود، طی امتحانات استانداردی، به افرادی داده میشود که در به کارگیری یا پیاده کردن یکی از محصولات یا فناوریهای مایکروسافت مهارت کافی کسب کردهاند.

" "

   اولین بار نبود که درباره مدارک از ما پرسیده میشد و البته آخرین بار هم نبود. در واقع، از وقتی موسسات داخلی بسیاری کلاسهایی را برای دریافت این مدارک برگزار و برای آن تبلیغ کردهاند. اسامی این مدارک بیش از پیش سر زبانها افتاده است. اما این مدارک چیست؟

   این مدارک که به مجموعه آنها MCP (Microsoft Certified Professiona)l گفته میشود، طی امتحانات استانداردی، به افرادی داده میشود که در به کارگیری یا پیاده کردن یکی از محصولات یا فناوریهای مایکروسافت مهارت کافی کسب کردهاند. کسب این مدارک، نشان دهنده آن است که صاحب مدرک در به کارگیری آن محصول، محصولات یا فناوریها از نظر شرکت مایکروسافت تخصص کافی دارد. از سوی دیگر، صاحب مدرک میتواند به بعضی اطلاعات فنی موجود روی سایت مایکروسافت دسترسی مستقیم داشته باشد. مایکروسافت صاحبان این مدارک را به کنفرانسها و سمینارهای فنی خود دعوت میکند و مجلهای را هم ویژه این افراد منتشر میکند.

انواع مختلف این مدارک کدامند؟

  •    مدرک MCSA: مدرک MCSA (Microsoft Certified System Administor) به افرادی داده میشود که در زمینه مدیریت شبکه و محیطهای سیستمی مبتنی بر سیستم عاملهای ویندوز، مهارت کافی داشته باشند.

    درحال حاضر، این مدارک روی ویندوز 2000 داده میشود و برای کسب آن باید از توانایی مدیریت این سیستم عامل و مدیریت شبکه با استفاده از آن برخوردار بود. کسی نامزد دریافت این مدارک میشود و برای کسب آن در آزمون شرکت میکند. باید 6 تا 12 ماه تجربه پیاده کردن و مدیریت یک سیستم عامل روی رایانه شخصی، پیاده کردن و مدیریت یک سیستم عامل روی شبکه و مدیریت شبکههایی با بیش از 200کاربر را داشته باشد.

  • مدرک MCSE:       افرادی که به تحلیل نیازهای یک طرح تجاری، طراحی و پیاده کردن یک زیرساخت مبتنی بر محصولات و سیستم عاملهای مایکروسافت میپردازد و بر این اساس ، راه حلهایی را به کارفرمایان ارائه میدهند. مدرک MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) را به عنوان تایید تواناییهایشان اخذ میکنند.در واقع، این مدرک برای مهندسان سیستم، مهندسان پشتیبانی فنی، تحلیلگران سیستم، تحلیلگران شبکه و مشاوران فنی مناسب است. این مدرک، از پرطرفدارترین و معروفترین مدارک فنی به حساب میآید.کسی که برای کسب این مدرک اقدام میکند، باید دست کم تجربهای یک ساله در پیاده کردن و مدیریت یک سیستم عامل تحت شبکه با 2000 کاربر و در 5 نقطه فیزیکی داشته باشد. علاوه بر آن، نامزد MCSE باید دست کم یک سال تجربه در زمینه پیاده کردن و مدیریت سیستم عامل روی رایانه شخصی و طراحی زیرساخت شبکه داشته باشند.

  • مدرک MCDBA :MCDBA مخفف عبارت Microsoft Certified Database Administrator به مدیران پایگاه دادههای DATABASE) SQL) اختصاص دارد. که به طراحی، پیاده سازی و مدیریت این کارگزار (Server) مشغولند. در حال حاضر، این مدرک روی SQL Server 2000 ارائه میشود.

  • مدرک MCT: دارندگان مدرک ( MCT (Microsoft Certified Trained استادانی هستند که از سوی مایکروسافت، برای تدریس و آموزش دورههای مایکروسافت تاییده شدهاند. برای دریافت این مدرک باید یکی از دیگر مدارک MCP را داشت.

  •     مدرک MCAD :MCDA که مخفف عبارت Microsoft Certified Application Developer میباشد. مدرکی است برای کسانی که از فناوریهای مایکروسافت برای توسعه و نگهداری برنامههای کاربردی، برنامههای تحت وب و سرویسهای داده ایاستفاده میکنند. افرادی که به XML یا.NET تسلط دارند و از آنها برای ارائه برنامههای مختلف استفاده میکنند. در این گروه قرار میگیرند. کسانی که برای دریافت این مدرک، نامزد میشوند باید یک یا 2سال تجربه در این زمینه داشته باشند. برنامه نویسان، تحلیلگران برنامه و تولیدکنندگان نرمافزار میتوانند برای کسب این مدرک اقدام کنند.
     

  •    مدرک MCSD: دارندگان مدرک (MCSD (Microsoft Certified Solution Develper افرادی هستند که با فناوریها، سیستمهای عامل و معماری ویندوز، راهکارهای مناسبی را برای صاحبان صنایع و تجارت طراحی کرده و توسعه میدهند. دست کم یک تجربه 2ساله کاری برای خواستاران این مدرک لازم است. مهندسان نرمافزار. تحلیلگران و تولیدکنندگان برنامههای کاربردی و مشاوران فنی کسانی هستند که داشتن این مدرک را به آنها توصیه میکنیم.
     

  •    مدرک (MOS : MOS ( Microsoft Office Specialist به کسانی داده میشود که در کار با مجموعه نرمافزارهای Office یعنی Word,Excel, outlook,powerpoint, Access و MS project مهارت کافی داشته باشند. از آنجا که مجموعه Office در بیش از 100کشور و با 18 زبان در اختیار کاربران قرار میگیرند. میتوان آن را فراگیرترین مدرک مایکروسافت دانست. بد نیست بدانید که ماهانه 32هزار نفر در سراسر دنیا این مدرک را دریافت میکنند.
     

  •    مدرک Microsoft Office Specialist Master Instructor :             این مدرک به کسانی داده میشود که برای تدریس بخشهای مختلف Office مهارت کافی داشته باشند. خواستاران این مدرک باید دست کم از 2 سال تجربه تدریس این نرمافزارها بهره مند باشند.

   حال که با مدارک مختلف مایکروسافت و کاربرد هریک آشنا شدیم. پرسش بعدی در ذهن ما جرقه میزند: چگونه میتوانیم یک مدرک مایکروسافت دریافت کنیم؟ مایکروسافت، 6 مرحله و گاه برای شرکت موفق در امتحان و کسب مدرک ذکر میکند:

  1.  ابتدا تصمیم بگیرید کدام مدرک برای شما مناسب است. در این تصمیم گیری، باید تجربهها و مهارتهای کاری خود را دخیل کنید و با توجه به شناختی که از کاربرد هر یک از مدارک دارید تصمیم بگیرید.
  2.  تجربه کافی کاری کسب کنید. همانطور که اشاره کردیم، مدارک MCDBA, MCSAو MCSE دست کم یک تجربه یک ساله و MCDA, MCSA و MCT یک تجربه 6 تا 12 ماهه کاری لازم دارند. پس عجله نکنید و به تمرین عملی بپردازید.
  3.  تجربههای خود را با دورههای آموزشی تکمیل کنید. دورههای آموزشی مختلف با استفاده از منابع معتبری همانند (MSDN (Microsoft Developer Network یا (MOC (Microsoft Officicial Curriculumبرگزار میشوند. گذراندن این دورهها به کامل شدن تجربههای شما کمک میکند.
  4.  راهنمای آزمون را در سایت مایکروسافت مطالعه کنید.
  5.  در یک آزمون غیررسمی برای کنترل تواناییهای خود شرکت کنید.
  6.  برای شرکت در امتحان شرکت کنید.

   رعایت این گامها و مراحل، شما را در کسب مدرک مورد علاقهتان یاری میکند. اما به یاد داشته باشید که هریک از این مراحل در شرایط مناسب میتوانند نقش مثبتی در این روند داشته باشند. به طور مثال تکمیل تجربهها با استفاده از دورههای آموزشی زمانی موفق است که این دورههای آموزشی از سوی موسسات معتبر و استادانی که از MCT برخوردارند، ارائه شوند. استادانی که خود موفق به کسب این مدرک نشدهاند، نمیتوانند راهنمای خوبی برای شما به حساب آیند. انتخاب و شرکت در آزمونی برای کنترل تواناییها نیز در صورتی موفق و موثر است که آزمونها با پرسشهای استاندارد و با توجه به نکات مدنظر مایکروسافت برگزار شوند. پس دقت کنید که چه مدرکی برای شما مفید است و دورههای آموزشی آن را کجا فرا میگیرد.


نظرات شما ()
<      1   2   3   4      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

فوتو
[عناوین آرشیوشده]

فهرست


10508 :کل بازدید
12 :بازدید امروز
1 :بازدید دیروز

اوقات شرعی


درباره خودم


اخبار کامپیوتر

لوگوی خودم


اخبار کامپیوتر

اشتراک


 

آرشیو


تابستان 1386

طراح قالب